Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση των νέων μουσικών της Τήλου



Η εκδήλωση εστέφθη με μεγάλη επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντες άφησαν ωραίες αναμνήσεις και απέδειξαν το ταλέντο τους. Συγχαρητήρια

Μουσικά αποσπάσματα από την εκδήλωση

Απολαύσετε και διάφορες τοποθεσίες της Τήλου
    
DSCN3335DSCN3333
DSCN3371DSCN3367DSCN3375
DSCN3391DSCN3401DSCN3396DSCN3413





                                          

                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Την Κυριακή 3 Μάϊου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τηλίων Ρόδου « Ο ‘Αγιος Παντελεήμων»  πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση με θέμα «Η νέα μουσική γενιά της Τήλου». Πήραν μέρος νέοι/ες οι οποίοι κατάγονται από το όμορφο νησί της Τήλου και ασχολούνται με την μουσική. Κλασική-παραδοσιακή-λαϊκή ή έντεχνη.

     Η εκδήλωση ξεκίνησε με ονομαστική αναφορά των παλιών οργανοπαιχτών του νησιού και προβολή φωτογραφιών τους.Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τους νέους μουσικούς μας οι οποίοι μας ξεσήκωσαν με την πανέμορφη μουσική και το τραγούδι τους.

   Έπαιξαν οι: Παντελής Παπαντωνίου (κιθάρα), Κων/νος Παπαστεφάνου (κιθάρα), Ροδίτης Γιάννης (λύρα), Κάτρη Τσαμπίκα (λύρα-βιολί), Κάτρη Ελεάνα (σαντούρι) ,Χαραλάμπους Νίκος (κλαρίνο),Μακρής Παντελής (μπουζούκι),Μακρής Γεώργιος (αρμόνιο), Μακρής Κων/νος (λαούτο), Μακρής Αντώνης (λαούτο-λύρα), Χατζηφούντας Αριστοτέλης (λύρα). Στο τραγούδι ήταν η Μιχαήλου Αντωνία-Δέσποινα, ο Τουβραδόπουλος Μανώλης, η Εξαδακτύλου Νίκη και η Δήμητρα Χρυσάκη.

     Πήρε μέρος  το χορευτικό   τμήμα του συλλόγου μας μικρών και μεγάλων καθώς και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τήλου «Νέα Ομόνοια» το οποίο ήρθε από την Τήλο.

      Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Δωδ/σου κ. Γάκης Δημήτρης ,ο αντιδήμαρχος κ. Τέρης Χατζηωάννου, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Αιβάζης Στέργος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας  κ. Νίκος Κωνσταντινίδης και πρόεδροι των παροικιακών σωματείων.

       Ευχαριστούμε πολύ  όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας.

                                                     Για το Δ.Σ

            Ο Πρόεδρος                                                               Η Γραμματέας

       Νίκος Παπαεμμανουήλ                                               Πόπη Κατσουράκη